Zoals jullie allemaal weten, hebben 3 en 4 May toegang gekregen in een vroege toegang tot Overwatch Beta. Van 5 tot 9 kunt u ze allemaal openen. Geprobeerd van 3 tot nu toe, wilde ik je een snel verslag geven van de ervaring die je net had.

Ik ben dol op Blizzard en al zijn producten omdat ze erin slagen om E-Sport te worden, maar waarom: voor een zeer belangrijke functie die ze altijd bereiken, kennen we die onder de naam "bilanciamento". Als je het hebt over E-Sport in FPS, is en blijft het Counterpoint echter Counter Strike, dat naast het balanceren van functies zoals tactiek, precisie en geduld.

Overwatch Tracer

Voorlopig zijn deze functies in Overwatch nog niet gevonden en meer dan een "serious" en E-Sport-game, volgens de hierboven vermelde criteria lijkt het mij een perfecte game, gewoon voor de lol: teveel franje. Niet dat er iets mis is, wees voorzichtig: continue shoots, aanvallen, stagebewegingen en frenzy leiden je naar het spelen van wedstrijden tijdens wedstrijden, wat dan het doel is van een game, maar maakt het persoonlijk een beetje "uitdagende" titel.

Ik kan absoluut fout gaan, maar ik weet niet hoeveel overwatch-formaat je kunt gebruiken bij de oudere "pro" gamers.

Dat gezegd hebbende, enige overweging in het spel:

-De zwarte weduwe (scherpschutter) is OP: op sommige kaarten is deze praktisch niet te stoppen en de kleinere helden hebben themotta.

- De afwezigheid van een kaart is overweldigend, vooral voor degenen die gewend zijn aan 'tactische' benaderingen.

- Sommige respawn verre lichtjaren van de lens leiden tot ergernis.

- De rebound is vrijwel onbestaand: een oneindige schok is in essentie altijd op dezelfde plek.

- Accepteer het Kill Assignment-systeem, je begrijpt niet wie wie doodt, wie wie helpt en welke criteria.

-Fantastische aanpassingen.

- De beste "beste actie" wordt aan het einde van elke wedstrijd gespeeld.

Ik vergat toch wel iets, maar als ik nu ga stemmen, zou het een 7.5 zijn. Download het en probeer het tegenwoordig, maar het is de moeite waard om een ​​idee te krijgen dat het zowel persoonlijk als persoonlijk is. GL HF