De trailer voor de nieuwe titel is gisteren eindelijk uitgebracht door Square-Enix en Eidos-Montréal Deus Ex: Mankind Divided. Het is lang genoeg (meer dan 6 min.) En, voor degenen die niet alles willen bekijken, vat het hieronder kort samen.

Het jaar is 2029, mechanisch bekrachtigde mensen worden beschouwd als outcasts en leiden een leven van volledige segregatie en totale marginalisatie van de rest van de samenleving. Adam Jensen, een geheimagent, wordt gedwongen te opereren in een wereld die is opgegroeid met minachting voor zijn soort. Verteld door Adam Jensen, deze trailer neemt de vorm aan van een korte enquête, waarin een film wordt getoond over het appartement van Adam en nieuwe locaties in Europa, waaronder Praag. We zullen enkele van de nieuwe verbeteringen ontdekken, inclusief hackmogelijkheden.

Saga-fans zullen geraden hebben dat het hoofdstuk tijdelijk te wijten is aan de voormalige, Deus Ex: Human Revolution, ongeveer twee jaar. Kiezen om door te gaan met Adam. Ik geloof dat het een winnende kan zijn, hij is een personage dat erg gepassioneerd over me is en die meer te zeggen heeft. Maar ik heb al te veel gezegd. Goed zicht!