Uit 16 juni fans van de dokter krijgt de mogelijkheid om de Limited Edition PlayStation 4-bundel te kopen die speciaal is gemaakt door Sony Computer Entertainment Italia Valentino Rossi vieren. Speciale verpakking, exclusief voor de Italiaanse markt, omvat PS4 black 1TB, de aangepaste PS4-hoes, de videogame, ontwikkeld door Milestone, Valentino Rossi The Game en de Season Pass. Voor iedereen die al eigenaar is van PS4, Xbox One of een pc, Valentino Rossi The Game het zal beschikbaar zijn vanaf de 16 June, ook in de stand-alone versie of in de Collector-editie. Persoonlijk is de cover echt fantastisch:

3d56eea2-494e-4d0e-ae5f-bd9123e6d8bd
Ik ben nog nooit zo dol geweest op de games op de motoren, maar in dit geval zou de zwakte (veel aandacht voor Valentino Rossi) de kracht kunnen zijn: het is altijd interessant om binnen te komen en te ontdekken, ook al zijn het maar virtueel, details, dynamiek en kenmerken van precieze en bestaande karakters en plaatsen. Bovendien maakt de keuze van actieve en passieve functies de rijervaring volledig aanpasbaar.