Tegenwoordig is de fabrikanten vrijgeven patches en updates voor games tot 2 jaar van hun release, waardoor voor "een beetje" old-time games en niet meer ondersteund. Het is niet het geval met Blizzard.

Diablo_2In veel weten en blijven Diablo II, het beroemde spel actie RPG opvolger van de populaire adventure game voor de PC, dat is waarom Blizzard besloten om jaar na zijn debuut en 16 jaar 5 sinds de laatste patch te spelen, vrij te geven een Update voor dit spel. De update bevat verbeteringen en nieuwe game modes, maar maakt Diablo II compatibel met de nieuwste besturingssystemen zoals Windows en OS X. 10

De leiders van Blizzard stellen dat hoewel deze patch geen verbeteringen biedt, ze werken aan een anti-hack-systeem. Ze stelden ook dat Blizzard de meest succesvolle titels zal blijven bijwerken zolang er nog steeds spelers aangetrokken worden door deze titels. We kunnen ons voorstellen dat zowel Heartstone als Overwatch dezelfde behandeling kunnen krijgen ...