fabelachtige legendes

Hoe vaak zijn kinderen geen sprookjes verteld, waarin uiteindelijk iedereen nog lang en gelukkig leefde? je nooit gedacht dat er verhalen komen tot slot, helaas, is niet de "goede" te triomferen, maar daarvoor in de plaats een glimp alleen wanhoop en verdriet, niet weinigen zijn de verhalen die eindigen op deze manier en een van hen is alleen dat van de geesten, zeer fantasierijk, de makers van de beroemdste sprookjes in de videogamewereld, we hebben het over de jongens in Lionhead Studios. Een paar dagen geleden heeft Microsoft officieel de sluiting aangekondigd, met als gevolg een annulering van de ontwikkeling van de nu bekende Fable Legends, die op de pc en Xbox One terecht zou moeten zijn gekomen. Velen waren onder de indruk van dit evenement, vooral de meest gepassioneerde fans van de Fable-serie, beginnend bij zijn eerste debuut op de oude en lieve Xbox (we konden One niet schrijven omdat iemand het briljante idee heeft gehad om de zijn nieuwe console ... "cof! cof! ... ja Microsoft laten we het over jou hebben).2000px-Lionhead_Studios_logo.svg

Het goede nieuws in dit alles is (we hopen dat het is), zo lijkt het, met het oog op een aantal tweet lijkt erop dat Epic games die Sony proberen te "rekruteren" van de oude componenten nu mislukte Lionhead Studios, hen uit te nodigen neem deel aan leuke gesprekken "Voor een praatje en een drankje", zoals geschreven door Sony.

Of het was een soort van commerciële keuze die is zeker, het blijft alleen om te zien of al deze onrust zal leiden tot iets goeds of de eenvoudige verlies van een SH die had kunnen maken ons leven weer tal van fantastische verhalen van koningen, prinsjes en zoveel magie ; Nou, wat te zeggen, we hopen dat alles goed gaat voor de componenten van hetzelfde. Laat ons weten wat je denkt door hieronder of via sociale media commentaar te geven.

Reacties

antwoorden