Een paar dagen na VRX Expo, de grootste conventie op het gebied van virtual reality, nemen we de stand van zaken van deze technologieën zijn in staat om een ​​nieuwe stap in de geschiedenis van de video game wereld te markeren.

Toepassingen van virtual reality zijn er zoveel, niet alleen in gaming maar ook in het professionele veld. Natuurlijk, althans voorlopig, Minimumeisen van oculus.comniet iedereen kan zich virtual reality veroorloven. Het is echter alleen de hoge prijs van deze technologieën de hardware-eisen (meer dan $ 700 Oculus Rift, SteamVR HTC Vive kost bijna $ 800) om ze niet te maken voor iedereen, maar ook. We zien in een achtergronddocument uitgebracht door NVIDIA dat de minimale eisen van de Oculus Rift zijn er een GeForce GTX 970-5 i4590 en een Intel-processor. Beter nog als we echter twee videokaarten gebruikenGTX FPS, een voor elk oog, dus met een betere weergave en een kortere vertraging in het weergeven van afbeeldingen. Virtuele realiteit, in tegenstelling tot een pc-gamingmonitor waarop games soepel kunnen worden gespeeld bij 30 FPS, vereist ten minste 90 FPS. Van haar kant, heeft NVIDIA twee software, GeForce Ervaring en GameWorks VR leven geroepen om de beste configuratie van de GTX 970 om zo geen problemen met VR kijkers, handig zijn om aan de kijker te erkennen niet zo monitoren, maar als kijker en te gebruiken twee speciale videokaarten voor elk oog.

Tot slot, ik link de Fraws-video gewijd aan de virtuele realiteit en stel je een vraag: kan je de virtuele realiteit veroorloven?