maxresdefault (1)"HACK OF LUCK?!"

Ik geloof dat een ieder van ons, minstens een keer in zijn carrière als gamer, na nog een negatieve reeks een van de volgende zinnen heeft geschreeuwd en vervloekt: "MAAR HOE FUCK FA!"; "NO NOT" MOGELIJK, BASTA "; "CAZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!"; "Heb je gezien, heb je het gezien ?! IK VERVANG EEN LADER ZAL NIET STERVEN, HIJ HEEFT EEN SCHOT EN IK BEN DOOD "; "HIJ HEEFT MEER PUNTEN WELKE ZIEL OF IS EEN HACKER". Mijn vrienden, ik ben bij je en ik weet heel goed wat de twee andere meest gebruikte woorden zijn, met name die uitgesproken knarsende tanden en gestoorde stem ... Maar we moeten realistisch zijn en ons ervan bewust zijn dat we vaak de enigen zijn die schuldig zijn aan onze prestaties van n00b. Desondanks ben ik hier om u enig goed nieuws te geven dat u op het moreel zou kunnen trekken: de "hackers", buiten het geluk, echt bestaan en zelfs in vrij grote hoeveelheden, dus misschien kom je sommige ervan tegen en klaag je zonder zelfkritiek te zijn. Het slechte nieuws is echter dat op CS: GO is verboden via 3.500, dus nu kun je in de afgrond van je lage zelfvertrouwen vallen vanwege n00b te zijn.

Serieus, wat er gaande is, is het vermelden waard en ik ben blij om het je te vertellen. Een Reddit-gebruiker, preciezer AndroidL, hij wilde de aanval uitvoeren om weg te spoelen en een schurk te veroordelen tot een permanent verbod. Hoe? Hij legt het zelf uit in a post een samenvatting van het bedrijf dat later werd gedeeld op Reddit (Counter Strike: Global Offensive). Geïnspireerd door de modus operandi van een andere gebruiker (eerder verbannen via 300), bracht hij binnen twee weken drie verschillende hacks uit die, naast het verbeteren van de prestaties, heerlijke veranderingen bevatten waardoor ze konden worden ontdekt door VAC (Valve Anti-Cheat) gebruikersbedrieger. De effecten, zoals je je kunt voorstellen, zijn verwoestend en effectief. Volgens schattingen van AndroidL hebben de drie hackvallen zich verzameld via 5,500-downloads, wat heeft geleid tot het verbod ALMENO 3,500 gamers.

AndroidL, niet tevreden, is ook geamuseerd om een ​​verzameling schermafbeeldingen te maken met de verschillende gebandeerde gebruikersklachten. Sommige zijn hilarisch en je kunt ervan genieten link.

b7SdEqi

Wat te zeggen, Justitie is gemaakt. We zijn hier niet om uit te leggen hoe het verkeerd (en laf) is dat iemand zich kan veroorloven om vals te spelen zonder ontdekt te worden, in het gezicht van degenen die zich dagelijks committeren en het echte leven opgeven om alles te kunnen bezitten. Om nog maar te zwijgen over de schade die ze toebrengen aan collectief plezier en dus aan de manier waarop ze de belangrijkste factor missen die ons ertoe brengt onze tijd videogiocando te spenderen. Softwarehuizen zouden meer moeten doen om hun anti-cheat-systemen te verbeteren en zo hun verdiende gebruikers te beschermen; terwijl we alleen kunnen genieten van dit prachtige initiatief van AndroidL. veel eer en waarderingTen slotte mogen de n00bs niet naar de duistere kant van de kracht gaan, maar kiezen ze ervoor om hun vaardigheden te verbeteren tot de dood van opeenvolgende sterfgevallen en passieve tarieven. De resultaten zullen komen, geloof me.

Reacties

antwoorden