De 29 januari werd uitgebracht op Steam, Xbox One en PS4 Sébastien Loeb Rally EVO. Het spel, waarin de naam van de wereld rally kampioen draagt, werd ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf Milestone, bekend ook te hebben vrijgegeven van de officiële game van de MotoGP, de officiële game van de motorcross, het racespel motorfiets en een potje gewijd aan de Italiaanse kampioen Valentino Rossi

Het spel demo bevat het Montecarlo-Sisteron circuit, drie auto's zoals de Mini Cooper S (70), de Peugeot R5 en Polo Rally Car en twee spelmodi, Rally enkele fase en Speeltuin Time Attack en Challenge time attack, manieren waarop u kunt test het gevoel van de auto's op verschillende oppervlakken zoals asfalt, grind en andere types.

Helaas heb ik niet in staat om het spel te testen, maar ik hoop van harte dat het de hoogte van een groot kampioen Sébastien Loeb, in de komende jaren het World Rally te winnen.

Hier zijn enkele foto's