Als in een vorige mijn artikel Ik had het erover hoe sommige videogames konden worden geïnspireerd door verhalen over fantasie en surrealistisch, deze keer moet ik het enorme potentieel dat de realiteit (helaas) biedt, erkennen. Wat dan de beste menselijke representatie is van het niet-besef, van het fantastische, van het ontwapenende IQ dat het bijna een karakter maakt INCREDIBLE zo niet Salveenee? Dat we wisten dat het speciaal was, maar vanaf vandaag kunnen we het eindelijk het epitheton geven dat het verdient: SUPERHERO.
Dit zal echter alleen waar zijn als we de crowdfundingsactie voor "Call of Salveenee" willen ondersteunen.

Marco Guzzo (maker van het spel) heeft in feite online op de site "Produzioni dal Basso" zijn project geplaatst waarin iedereen kan deelnemen en met het bedrag dat hij wil. Deze stap is van fundamenteel belang, niet alleen om het spel verder te ontwikkelen, maar om het te doen zonder beperkingen en met de gewenste vrijheid van meningsuiting, die zeker verloren zou gaan als het private financiering van de grote merken nodig heeft. op page van het project, behalve dat je het duidelijk geeft, zul je alle informatie vinden die je nodig hebt. Ondertussen, hier is een klein verslag van de inhoud.

salveenee
Een screenshot met het belangrijkste kenmerk van onze held: de VIUUULEEENZA!

Zoals eerder gezegd, zul je de rol van Salveenee op zich nemen en je zult hem helpen tijdens zijn kruistocht voor de bevrijding van de Marò! Je wapens zullen populisme zijn RUSPEH, terwijl je vijanden voornamelijk Terroni en Zingarelli zullen zijn. Er zullen echter geen sterke krachten zijn die ten koste van alles proberen uw glorieuze mars naar bevrijding te blokkeren: Renzie, Peppe Gryllo en de beruchte Half Ano.
Als je besluit om het project te financieren, zijn er verschillende beloningen voor je donatiesommen: dankzij de site en het videogame, in-game bonussen zoals DLC, skin en personages geïnspireerd door jou op fysiek materiaal zoals standbeelden en t-shirts gewijd aan ' episch avontuur.

Dit is echter niet alleen maar een campagne voor de ontwikkeling van een videogame. Dit is ook en vooral een campagne om fundamentele en onaantastbare waarden te verdedigen, zoals de satire en Vrijheid van meningsuiting. Daarbij maakt u eindelijk van de gelegenheid gebruik om de wereld van videogames te laten zien dat u zelfs in Italië videospelletjes op hoog niveau kunt maken.

Ik laat je achter met de inaugurele video van de campagne, waar de maker Marco Guzzo ons zal verrassen met grote ironie en enige verwachting.