Laten we het hebben over Tom Clancy's: The Division. Dus we kunnen het u nu zeker niet vertellen, maar we kunnen onze eerste conclusies trekken door de voors en tegens te analyseren die we verwachten ... zoals u weet, is het belangrijk voor ons om te SPREKEN! Zoals bij elke klassieke role-playing game, zullen we in het begin "gedwongen" worden om ons ideale personage te creëren waarmee we een nieuw avontuur kunnen beginnen in de straten van een verwoest New York.

verwoeste stad

De grafische component, in wat de E3 2013 was, leek ons ​​te doen schreeuwen om het wonder, aangezien het fotorealisme bijna werd aangeraakt vanwege de grote aandacht voor detail; zoals we allemaal vreesden, is er de afgelopen twee jaar een downgrade opgetreden, zeker meer voor Ps4- en Xbox One-versies, maar nog steeds vrij goed zichtbaar op alle platforms, zelfs met betrekking tot de nieuwste gameplay die op het net is uitgezonden.

We kunnen echter wel zeggen dat Ubisoft weet hoe hij een hype kan creëren (we weten niet hoe goed dit kan zijn, soms kan het zijn en soms ook niet). De gameplay op het eerste gezicht lijkt vrij stevig, met schietpartijen en klassieke afdeksysteem, zeer vergelijkbaar met die in Mass Effect: dynamisch, maar met de klassieke component van RPG, vergelijkbaar met Destiny, met de release overlay van schade aan elke hit points klap toegebracht aan de vijand met je wapen.

Apparaten voor de Divisie en afdeksysteemHet arsenaal lijkt vrij groot en met verschillende gadgets voor elke situatie ons plaagt om te gooien in een donkere omgeving (het gebied dat zal worden gericht op PvP voor de verovering van voorraden en voorzieningen, misschien voor gebruik tegen een arme ongelukkige speler) te zijn. Dit alles wordt "gekruid" door een interessant buitensysteem, waarmee we ook voorraden en al het andere van de vijandelijke lichamen kunnen "droppen" en niet. We kunnen meer zeker van te zijn nadat hij de hand op de beta, die vanaf januari 28 31 beschikbaar zal zijn om Xbox One en de 29 31 van Ps4.

Tom Clancy's: The Division is absoluut een van de titels waar we het meest van houden; nu is het wachten op en 8 maart staat voor de deur, laten we nu even de hype van deze video bekijken, gericht op de PvP-component… de Dark Zone.