Toen ik in 2015 was op Collision Conference van Las Vegas op zoek naar nieuwe titels die beoordeeld moeten worden, zelfs voor mobiele apparaten, Scavenger Duels Ik was vooral onder de indruk van de schoonheid van het handgemaakte ontwerp en de eenvoud van het begrijpen van het doel van de game. Kortom, het verhaal is dit. Scavenger Duels Je bent een avonturier die een losse plaats (planet?) Behaalt In een omgeving waarin futuristische steampunk en in het midden van de woestijn, (stijl Borderlands), zullen schouder aan schouder met bepaalde tegenstanders in zowel single player en multiplayer. Je zult doorgaan met de voortgang van het personage door nieuwe wapens, upgrades en avatars te ontgrendelen. Gevechten zijn gebaseerd op een turn-based systeem, dat aanvankelijk heel gemakkelijk lijkt, maar in werkelijkheid niet. Je zult in principe enkele soorten kaarten hebben om tegen je tegenstander te spelen en alles moet gecoördineerd worden om zijn leven op nul te brengen. Je zult ook, naast de objecten in je inventaris, nog twee parameters moeten beheren voor je karakter, leven en energie. Scavenger duels Uw kaarten / rugzak objecten zijn onderverdeeld in 3 brede groepen: kaarten die energie te herstellen, kaarten die zal verdedigen tegen aanvallen (zoals het schild), kaarten die u in staat om je tegenstander aan te vallen door het uitgeven van een deel van de beschikbare energie. In eerste instantie heb je er een voor elk type, maar met het verstrijken van de vijanden zal je Scrap (schroeven) toenemen en kun je nieuwe wapens kopen om te gebruiken, waardoor je spelstrategie steeds meer zal toenemen. Wat heel interessant is, is het feit dat je andere mensen online kunt uitdagen, wat om voor de hand liggende redenen je veel meer problemen zal geven dan AI en daardoor de mate van uitdaging die je zult tegenkomen zal vergroten. De game is net geland op zowel iOS als Android, het is gratis en is volledig vrij van advertenties, althans voorlopig. Uiteraard is dat een vrij om iets te spelen zal zelfs verdienen en dit wordt gedaan door middel van de enkele verkoop van Scrap pakketten, maar in principe om alle content te ontsluiten zijn niet verplicht om ze te kopen, kun je gewoon spelen en accumuleren, zodat een ander punt in het voordeel van dit team ontwikkeling Tryad Games.

Mijn mening is dat Scavenger Duels een kans hebben als je het verdient, misschien kun je het proberen tijdens het wachten op een bus of een vrije tijd hebben tijdens je dagelijkse activiteiten, en vertel me niet dat er geen suggestie is op Borderlands!

Reacties

antwoorden