Ik heb in mijn leven veel spellen geprobeerd, maar ik denk dat ik nog nooit zo'n briljant spel heb gehad. Merk je het op als je het hebt over indie-spellen die de moeite waard zijn om te spelen? Dit is het geval van Keep Talking and Nobody Explodes.

Blijf praten en Nobody Explodes is een puzzel die vgespeeld noodzakelijkerwijs in de lokale coop. In feite, om te spelen Keep Talking en niemand explodeert moet twee personen: de blaster dat, volgens de instructies, de bom onschadelijk en de expert, de handleiding om de bom onschadelijk te maken, zal de instructies stap voor stap te geven all'artificiere. Ik zal niet verhullen dat, tijdens mijn eerste wedstrijd, om beurten plezier, frustratie en spanning. Ik heb minstens een dozijn bommen ontploft, omdat ik geen expert ben in de industrie; Ik probeerde ook met mijn moeder te spelen, met desastreuze resultaten (niet om mij de schuld te gevenktane_vra).

Het spel wordt ook gewaardeerd omdat het is geprogrammeerd om met de Oculus Rift DK2 te worden gespeeld en de controller volledig ondersteunt. Een sprong maken op Steam Ik lees zoveel positieve recensies, bijna allemaal zeggen dat het een game is en de computers van de beste gamers niet mag missen.

Om te spelen Houd sprekend en Nobody explodeert hebben behoefte aan een pc met Microsoft Windows 7 of meer recentee, een processor 1.5 Ghz of beter, een RAM-geheugen van ten minste 2 GB, een grafische kaart van 256 MB of meer zo lang als DirectX 9 ondersteunt en ten minste 1 GB vrije schijfruimte. Om af te spelen vanaf Mac OS X in plaats daarvan dienen 10.9 Mountain Lion of later, een processor 1.5 Ghz Intel, een grafische kaart van 256 MB of meer en ten minste 1 GB schijfruimte.

Ik raad deze game aan voor alle liefhebbers van het puzzelgenre en voor iedereen die wat tijd wil verliezen in het gezelschap van vrienden of familieleden