Of het nu gaat om echte rouw, of om de gebruikelijke marketingtactiek, het is aan u om te beslissen of u welwillend of te kwader trouw bent.

Square Enix wilde de verdwijning van de beroemde haten David Bowie, een eclectische kunstenaar die bijna elke soort kunst heeft aangeraakt (ook de videogame NdR), een kopie van het videogame geven Omikron: The Nomad Soul, gemaakt door Quantic Dream (David Cage, Heavy Rain, Fahrenheit en Beyond vertellen je niets?).

De game in kwestie werd eerst op het 1999-platform uitgebracht Windows en het volgende jaar op Dreamcast. Er werd ook een versie ingevoerd Playstation en een Playstation 2, en vervolgens geannuleerd vanwege het commerciële falen van de Dreamcast-versie.

Maar wat is de connectie met de Duke White? Alleen de invloed van de kunstenaar is doorgedrongen tot vele aspecten van het uiteindelijke product game ontwerp alle soundtrack, passerend door de vol vertelling, ook komen om te spelen in het spel door zijn gezicht in twee te laten cameo.

omikron_bowie_main_jpg_640x360_upscale_q85
Het gezicht van wijlen David Bowie in Omikron

Zoals eerder hier werd verwacht, is het links naar de European Square Enix-winkel om uw eigen gratis exemplaar te laten inwisselen Stoom di Omikron: The Nomad Soul. Voltooi de eenvoudige registratie op de site en ga verder met Afrekenen door 22 januari 2016.