Big BossMetal Gear Solid V: The Phantom Pain ... Ik denk dat bijna elke gamer wachtte ons als het laatste werk van de grote maestro Hideo Kojima ( "leraar", omdat, laten we eerlijk zijn, na 20 jaar succes in de gaming wereld verdient zodanig te worden genoemd) zoveel besproken als verontrust, vanwege het recente verleden dat we nu allemaal kennen tussen Konami en Kojima.

Het verhaal begint goed, met een proloog om de niveaus van een filmische meesterwerk genomineerd voor 'Oscar, maar dit alles is verloren als gevolg, gezien de uitgestrektheid (misschien wel te veel) van de' open wereld is niet alleen vol met inhoud of plaatsen die de moeite waard is echt een bezoek waard, zo niet voor de grafische schoonheid van Afghanistan.

Grafisch is de titel uitstekend, met een vrij gedetailleerde textuurdichtheid, zelfs in de versies Xbox One en Ps4; Het Afghaanse landschap is heel getrouw gereproduceerd, met woestijnachtige omgevingen waar je vaak even wilt stoppen om het uitzicht vanaf het zadel van je trouwe D-paard te bewonderen. Explosies en visuele effecten zoals stof en rook zijn zorgvuldig opnieuw gemaakt; wat de audiosector betreft, het is goed gedaan, maar geen excuus. Er moet een aparte toespraak worden gehouden voor de soundtracks, zoals altijd het vermelden waard, met liedjes die je vanaf het eerste speelmoment doen rillen.

Afghanistan is nog nooit zo mooi geweest ...De missies ontbreken zeker niet, maar een paar van de belangrijkste vallen op in termen van plot en plotwendingen; voor de secundaire zijn ze vaak vergelijkbaar met elkaar (behalve gijzeling, mijnvernietiging en gepantserde vernietiging ...). Punt in het voordeel zijn van de verschillende keuzes over hoe ze te ondernemen, de aanval ongebreidelde geluid van gepantserde voertuigen, wandelaar en luchtbombardementen, hoe meer stealth-up door het verkrijgen van CQC en kalmeringsmiddelen, hoewel de AI van onze vele vijanden soms liet hij ons zo veel verlangen, dat we alleen clusters van lijken kan creëren vaak lokken ze de ene na de andere in een 'unieke positie zonder dat de minste alarm. Interessante l 'idee om de uitvoering van een tactische wijziging, zelfs in de kleding van de vijandelijke troepen, gebaseerd op de stijl van het spel dat je zal gebruiken tijdens uw activiteiten, bijvoorbeeld, als het te vaak proberen om knock-out je vijanden door gebruik te maken uitsluitend shots aan het hoofd, dan op dat moment zul je waarschijnlijk tegen beter bewapende soldaten en het dragen van een helm die zal niet meer dan "headshottarli" onmiddellijk toe te staan. Het beschikt over een groot assortiment aan wapens en niet uitgerust, wel jammer voor de zeer beperkte mogelijkheden voor aanpassing van hetzelfde, omdat je gedwongen wordt om te kiezen tussen de vooraf gedefinieerde templates en kan niet worden gewijzigd.

Big Boss is nuDe personages zijn bijna allemaal uitgerust met een goed charisma, zoals wat dan de antagonist van onze lieve Big Boss zal zijn ... Skullface. Zoals we al zeiden, lijkt alles goed te beginnen: een goede proloog, "mysterieuze" vijanden die op onze baas jagen, maar dan ... PUFF! tijdens het spel zul je niet voor een echte boss-battle staan ​​(misschien kan een gevecht bijna als zodanig worden gedefinieerd) in tegenstelling tot alle oude titels van de serie. Wat betreft de finale, echter, zeker weet te geven wat emotie, zij het met mate, gezien het bewijs dat het onvolledig bleef tijdens de ontwikkeling. Concluderend, Metal Gear Solid V The Phantom Pain is zeker een goede titel die de serie in elk geval meer dan waardig afsluit; jammer echter dat we niet tegen het mirakel kunnen schreeuwen, omdat het bijna altijd met zijn voorgangers is gebeurd.

Hierna zal de review van Metal Gear Solid Online plaatsvinden, terwijl ik je laat met een trailer van de nieuwste onderneming van onze lieve Big Boss in een mix van herinneringen en melancholie.

Reacties

antwoorden