brainonvideogames Je weet heel goed hoeveel we bij Videogames praten over de cultuur van videogames in al hun vormen en uitdrukkingen. Hoewel we soms sommige titels en technische keuzes van verschillende ontwikkelteams niet delen, kunnen we niet het concept verraden dat de videogame zelf niets anders is dan een hedendaagse artistieke expressie. Via welke vaak, naast de techniek van realisatie, verhalen worden verzonden en diepgaand en met betrekking tot passies. E 'om deze reden dat we zijn erg moe van het lezen en er rekening mee dat er een elite van zelfbenoemde journalisten die pakket en het spel infiocchettano als een van de ergste kwaad waaruit voorjaar alle mogelijke geweld van de hedendaagse nieuws. Het laatste en meest absurde is dat ISIS het 4-playstation gebruikt om zijn terroristische aanslagen te coördineren. Het is dus echt een onwaardig tonen, om een ​​paar voorbeelden te geven: wanneer er een overval of een schietpartij verwijzen we naar GTA, of wanneer een moord plaatsvindt, afhankelijk van de gebruikte methode om te doden, is de schuld van Hitman of onder rembours. Al deze woede die je kunt rechtvaardigen? Alleen omdat er vaak kopieën van de genoemde titels in het schuldige huis zijn? Nu is mijn eerste verzet tegen deze clown eenvoudig en logisch. We hebben het over werken die miljoenen exemplaren verkocht over de hele wereld, dus wees eenvoudige analyse concludeer ik dat het zeer waarschijnlijk is dat miljoenen kopers, daar kon de gestoorde verschuiving, die in aanvulling op het spelen van videospellen besluit om te doden of ontvoeren zijn de buren, maar dit is niet genoeg om een ​​spel te klagen als een oorzaak van de menselijke ziekte, ook ik ben er niet van bewust dat miljoenen kopers moordenaars, zombies, verheven, autodieven of iets anders dat je opkomt zijn geworden , nee? ridderlijke middeleeuwse oorlogvoering Dus keren we altijd terug naar het hoofdconcept. Het benutten van de stereotypen van een samenleving die niets meer dan een makkelijk doelwit waarop ze hun angsten en zorgen schieten wil, zonder kritisch te analyseren waar het echte probleem is zeker niet een goede manier om informatie te maken. Erger nog is het op deze manier van het maken van eenvoudig te klikken krijgen gebruiken, tanken onbewust (misschien) een pervers mechanisme van gedistribueerde onwetendheid.

Pardon, nu speel ik weer Farcry 4.