De meesten van jullie zullen zich herinneren, tot nu toe anzianotti plezier met het spelen van uw favoriete titel met iemand, het begin van de fps als "Medal of Honor", of de wildste ritten met "CTR" de lieve oude PS1, bijna altijd eindigen allemaal met een mooi en gezond "punch" in harmonie (of bijna) met je broer / zus of een oplichter vriend die, ondanks het winnen van de verbinding verbreekt de controller, waardoor het starten van je allereerste binnenlandse burgeroorlogen volgde dan, natuurlijk, van het geschreeuw van je moeder die de gebruikelijke woorden gaf: "Kijk eens, ik zet hem uit!". maxresdefault CTR

Nou, door de jaren heen en met het land op online gaming console (en sympathieke abonnementen te betalen), deze leuke is altijd gegaan om te verliezen, dus zodat ontwikkelaars incentrassero alleen hun interesse en exclusief op online multiplayer, waardoor de split bijna volledig overblijft. Vooral in de afgelopen tijd, naar consoles lijkt het bijna onmogelijk om een ​​spel dat je kunt spelen met vrienden, misschien in een van die winteravonden wanneer u besluit om thuis te blijven vinden, dan is het vinden zelf hun toevlucht nemen tot die 2-3 games die nog steeds , zij het nauwelijks, garanderen het gesplitste scherm. Een goed voorbeeld kan zijn Halo: nadat ze een van de beste games ooit te worden gespeeld, zelfs in 16 mensen, allemaal gelijktijdig aanwezig zijn in dezelfde muren (gebruik van het systeem link), met een twist van de 343 besluiten de multiplayer te implementeren lokaal in hun nieuwste creatie, Halo5.

3-1 halo multi

Kortom, deze modus is zeker een van de mooiste die bestaat, waar iedereen tegen of samen met een persoon aan de andere kant van de aarde kan spelen, maar we willen het echt voor altijd doen zonder de lol die een goede match kan geven gespeeld op hetzelfde scherm met je vrienden?