Communities verbinden spelers van over de hele wereld
Communities sluiten zich aan bij spelers van over de hele wereld

Ben je voor altijd alleen en weet je niet met wie je onder rembours speelt? Wilt u lid worden van een Minecraft-server, maar weet geen van uw vrienden hiervan? U bent op de juiste plaats! Eerst moet u de community vinden die het beste aansluit bij uw interesses, in dit geval is internet uw vriend. Vind je GTA leuk? Er is een community op GTA! Vind je Bemani leuk? Er is een community gewijd aan DDR of ITG, BeatMania en Pop'n Music! Vind je Minecraft leuk? Gemeenschappen die zijn toegewijd aan de bekende sandbox-game Notch zijn er in overvloed! Het enige wat u hoeft te doen is kiezen ... Probeer lid te worden van de community zonder bimbominkia en probeer lid te worden van de gebruikersgroepen zonder hen te storen terwijl ze doden op OGAT. Als je met ze wilt spelen, vraag het dan voordat je aan het spel meedoet. Stoor de admin niet wanneer ze in het spel zijn of wanneer ze "belangrijke" dingen bespreken, anders word je veranderd, geschopt of, erger nog, verbannen. Vervang het personeel niet als er geen admin in de server is en wees niet cool als er alle admin in het spel is. Als je problemen hebt met het personeel, verander dan de gemeenschap. Als je je oude community wilt verlaten, maak dan niet dezelfde fout, vertel het aan niemand! Zoek een andere community, ga naar binnen en zet de andere admin op het voldongen feit. Als de dienstdoende beheerder je verbiedt alleen omdat je zijn gemeenschap hebt verlaten, betekent dit dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Laat u nooit door het personeel trollen, maar vooral: respecteer het! Laat admin u en andere gebruikers niet voor de gek houden! Zodra je de community hebt veranderd, probeer jezelf in te voegen en vertel je ervaring in de andere community om de rit naar het personeel te starten. Als je personeel zoekt voor de community, probeer dan een aanvraag in te dienen, maar pest de beheerders en de communitymanager niet, anders zullen ze je nooit te pakken krijgen! Denk goed na over wat je voor die community zou kunnen doen en vergeet de toepassing als er niets in je opkomt. Dit zijn de tips om te volgen om lid te worden van een community, vergeet niet om aandacht te besteden aan wat je doet, zeg geen scherp geprijsde zinnen en speel geen bimbominkia in het spel, en je zult zien dat je een belangrijk element van de community zult worden!

Parliamo di Videogiochi is op geen enkele manier eigenaar van enige rechten voor het gebruik, delen en publiceren van de afbeeldingen die in dit artikel worden gebruikt, daarom danken we de eigenaren:

voor de omslagafbeelding - graphicmania.net

voor de afbeelding aan het begin van het artikel - shutterstock http://www.oneproductions.com/web/wp-content/uploads/2013/08/shutterstock_116614312.jpg