Communities verbinden spelers van over de hele wereld
Communities sluiten zich aan bij spelers van over de hele wereld

Ben je voor altijd alleen en weet niet wie COD moet spelen? Wilt u een Minecraft-server invoeren, maar niemand van uw vrienden weet het? U bent op de juiste plaats! Eerst moet je de community vinden die het beste aansluit bij je interesses, in welk geval internet je vriend is. Vind je GTA leuk? Er is een community op GTA! Vind je de Bemans leuk? Er is een community gewijd aan DDR of ITG, BeatMania en Pop'n Music! Vind je Minecraft leuk? Gemeenschappen die zich toeleggen op het bekende spel van de Notch-game voor de zandbak, zijn beschikbaar! Kies gewoon ... Kies om lid te worden van de community zonder bimbominkia te maken en probeer in groepen gebruikers te komen zonder hen te storen terwijl ze doden op OGAT. Als je met hen gaat spelen, vraag het dan voordat je het spel betreedt. Stoor de beheerders niet als ze in het spel zijn of als ze 'belangrijke' dingen bespreken, anders word je gemuteerd, geschopt of, nog erger, verbannen. Vervang het personeel niet als er geen beheerders in de server staan ​​en niet cool worden als er alle beheerders in het spel zijn. Als je problemen hebt met het personeel, verander de community. Als je je oude community wilt verlaten, maak dan niet mijn eigen fout, vertel het aan niemand! Zoek een andere community, ga naar en laat de beheerders van de andere klaar. Als de beheerder op zijn beurt je wedt alleen maar omdat je je community hebt verlaten, betekent dit dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Laat je niet verleiden door het personeel, maar bovenal, hou je eraan! Laat de admins u en andere gebruikers niet spelen! Zodra je van community bent veranderd, probeer dan binnen te komen en vertel je ervaringen in de andere community om de rit naar het personeel te starten. Wanneer de community op zoek is naar personeel, probeer het dan aan te vragen, maar verstik admins en community managers niet, anders zullen ze je nooit krijgen! Denk na over wat u voor die gemeenschap zou kunnen doen en als u het niet erg vindt, verlaat u uw kandidatuur. Dit zijn de tips die je moet volgen om in een gemeenschap te geraken, denk eraan om aandacht te besteden aan wat je doet, om niet te zeggen kortingszinnen en niet aan bimbominkia in het spel, en je zult zien dat je een belangrijk onderdeel van de gemeenschap zult worden!

We hebben het hier over Video Games hebben op geen enkele manier het recht om de afbeeldingen in dit artikel te gebruiken, delen en publiceren, dus bedankt voor de eigenaren:

voor de omslagafbeelding - graphicmania.net

voor de afbeelding aan het begin van het artikel - shutterstock http://www.oneproductions.com/web/wp-content/uploads/2013/08/shutterstock_116614312.jpg