Kingdom Hearts 3 het is nu een realiteit geworden en is geweest een van de meest succesvolle Square Enix-titels van de afgelopen jaren. De game heeft de fansbase gesplitst, maar heeft bijna alle veteranen van de saga ingestemd met een goed waargenomen gebrek: kritieke moeilijkheid. ook bij de expert moeilijkheid is de uitdaging bijna afwezig, vanwege de aanwezigheid van vele speciale bewegingen (zoals attracties en aanvallen van Disney in combinatie met Donald en Goofy) die zoveel schade aanrichten met minimale inspanning. De kritieke modus is altijd degene geweest die de game-mechanismen van Kingdom Hearts in staat stelde om op te stijgen, waardoor je ontdekte welke strategieën effectiever zijn, afhankelijk van de situatie.

Dus fans zullen dat graag weten in de spelbestanden is er de kritieke modus. De ontdekking is gedaan door de gebruiker Keytotruth, terwijl niet-gecomprimeerde rescue-bestanden worden hersteld. Op zijn persoonlijke Twitter-profiel toonde hij een afbeelding (hieronder te vinden) waarin de bars van leven en magie op twee verschillende manieren worden vergeleken.

Zoals je goed kunt zien, in de tweede afbeelding de twee balken zijn duidelijk korter vergeleken met de eerste afbeelding, en de gebruiker zorgt ervoor dat zelfs de door Sora ontvangen schade groter is. Deze ontdekking verhoogt alleen i geruchten over de toekomstige release van een DLC, wat overeen zou komen met de oude Final Mix-edities van de sagespellen. Heeft Nomura aan deze mogelijkheid gedacht? Fans schreeuwen om nieuws.

Reacties

antwoorden