RealApexLeaks, het account van een datamaker op Twitter met nieuws en dagelijkse lekken over Apex Legends, lijkt iets sappigs te hebben gevonden. Een recente "opgraving" zou de namen van twee nieuwe legendes naar voren brengen, evenals hun in-game vaardigheden en geluiden.

Octaan, dit is de naam van de eerste legende, het zou te maken moeten hebben met snelheidskuur of boost. Een van de gerelateerde audiobestanden verwijst naar het geluid van een stimpak, gebruik het precies voor de zorg of boost aan de statistieken. Met Lifeline al aanwezig, is het waarschijnlijk (en waarschijnlijk) dat dit de tweede hypothese is.
Sommigen zijn echter van mening dat stimpak in kwestie kan versnellen het laden van de Ultimate, zelfs met de Accellerant reeds aanwezige een beetje vreemd zou zijn.

Wattson, dit is de tweede legende, moet een soort van gekke wetenschapper (zoals de "Watt" suggereert) Ze is gek op die te maken hebben met het gebruik van elektriciteit. Mede dankzij de audiobestanden is ontdekt dat een "Tesla Trap" daadwerkelijk in het spel aanwezig is, zonder echter te begrijpen of het een hulpmiddel of een vaardigheid van een ander type is. Het effect is mogelijk niet schadelijk, omdat de Caustic-toxische val al aanwezig is.

Speel je Apex Legends? Onze beoordeling wordt binnenkort gepubliceerd ...

Reacties

antwoorden