We weten nog steeds heel weinig over Death Stranding en het weinige waarvan we weten gaat vooral over de personages (en de acteurs) die in het spel aanwezig zullen zijn. Onder deze, naast de zeer beroemde Norman Reedus, in trailer voor de E3 Lea Seydoux, Franse actrice, 1985-klasse, verscheen voor het eerst. Onmiddellijk waren er toneelstukken en uiteenzettingen over wat zijn in-game rol zou kunnen zijn, te beginnen met de ongelooflijke gelijkenis van het nieuwe personage met Mary Poppins. Nou, Hideo Kojima spuugde gisteren de kikker en verwijderde alle twijfel: het personage gespeeld door Lea Seydoux is een eerbetoon aan Mary Poppins.
Zoals al eerder vermeld, hadden velen het eerder verondersteld, gezien de overeenkomsten in de pose, in de handtas en in de paraplu. Via een tweet bevestigt de maker van het spel het uiteindelijk, zonder echter meer toe te voegen aan de rol van het personage. Tussen hoeveel de volgende info over het spel?

Reacties

antwoorden