De horrorserie van Capcom, eerst met Resident Evil 7 en vervolgens met de remake van Resident Evil 2, is terug om belangstelling te wekken bij historische fans die een periode hebben gehad die niet echt gelukkig was met het vijfde en zesde hoofdstuk.

Het eerste persoonshoofdstuk van horror heeft zich goed ontwikkeld 6.1 miljoen verkochte exemplaren: desondanks behoort het primaat er nog steeds toe Resident Evil 5, een titel die niet erg wordt gewaardeerd, maar die erin slaagde te verkopen 11 miljoen eenheden. Echt benieuwd om dat op te merken Resident Evil 6, waarschijnlijk de meest gehate van de sage, heeft toch bereikt 8.8 miljoen.

Gezien dat Resident Evil 7 het heeft minder tijd gehad om te verkopen, het is mogelijk dat het met het verstrijken van de maanden en jaren ook Resident Evil 6 en 5 kan overwinnen en het best verkopende hoofdstuk van de serie wordt.

Reacties

antwoorden