Dat van Watch_Dogs het is een serie die mensen in positieve of negatieve zin over zichzelf heeft laten praten. Het eerste hoofdstuk, al met al aangenaam, teleurgesteld vanwege de hoge verwachtingen die eromheen zijn gecreëerd; met Watch_Dogs 2 Ubisoft heeft in plaats daarvan de achtergrond volledig veranderd, met een minder volwassen verhaal dat de spelers perplex heeft gemaakt.

Toch heeft het bedrijf altijd over IP gesproken als een reeks die de hoofdstukken zou blijven uitwerken en misschien komt het derde hoofdstuk meteen PlayStation 5 e Xbox Scarlett.

Op de foto ziet u het geregistreerde handelsmerk van Watch_Dogs 3: het verzoek werd begin december aanvaard en vlak voor Kerstmis geïntegreerd. Er zijn geen echte verwijzingen naar de nieuwe consoles, maar het feit dat het merk door de andere twee ongebonden is geregistreerd, suggereert dat het misschien wel een titel voor het volgende gen, misschien net als een lanceertitel.

Op dit moment alleen hypotheses, maar dat weten we zeker Watch_Dogs 3 het bestaat en, vroeger of later, zullen we terugkeren naar steden en technologische gadgets hacken.

Reacties

antwoorden