Het evenement is beschikbaar Monster Hunter World su The Witcher 3 voor PS4 en Xbox One. De nieuwe crossover-missie geeft spelers de kans om de beroemde witcher te spelen Geralt, die vindt zichzelf gekatapulteerd in de wereld van de jagers om de dreiging van een gevaarlijke Leshen te weerleggen verscheen in het oude bos. De Leshen is een wezen dat behoort tot de wereld van The Witcher die voornamelijk in het bos leeft, in staat is om het land te beheersen en de dieren te beïnvloeden. Binnen een week zal een nieuwe missie van grotere moeilijkheid beschikbaar zijn, die de gebeurtenissen van de speelbare vanaf vandaag zal voortzetten. PC-spelers zullen helaas enige tijd moeten wachten voordat ze toegang hebben tot deze nieuwe inhoud.

Als je de eerste missie voltooit, kunnen spelers aan boord gaan een nieuw harnas dat het uiterlijk van Geralt zal geven naar je karakter e een nieuw wapen, het zilveren zwaard gebruikt door elke heksenman om monsters te bestrijden. Zelfs de brandstapel, de trouwe jager, zal een nieuw wapen en wapenuitrusting ontvangen die hem de uitstraling zal geven van een Nekker, een ander klein monster van The Witcher. De tweede missie zal in plaats daarvan een harnas beschikbaar stellen dat de schijn wekt Ciri, een andere beroemde witcher van de saga en nieuwe dubbele bladen.

Je kunt de trailer voor de presentatie van evenementen hieronder vinden:

Reacties

antwoorden