Al geruime tijd praten we over de moeilijkheden die het ondervindt Activision Blizzard, met sommige keuzes die niet met enthousiasme werden terugbetaald of, erger nog, het echte falen van maanden en maanden van hard werken die ook hebben geleid tot de scheiding met Bungie.

Bloomberg in deze uren heeft de toekomstplannen van het bedrijf gerapporteerd en helaas is er geen goed nieuws voor werknemers: Activision heeft inderdaad een gepland grote massa ontslag, in afwachting van een sterke concentratie van productie. Waarschijnlijk is de uitstekende cijfers van Call of Duty: Black Ops 4 niet aan het falen van The Forsaken, de nieuwste uitbreiding van Destiny 2, en de piek van Overwatch overbruggen.

De officiële aankondiging van het bedrijf zal worden gemaakt in de komende dagen, momenten waarin honderden werknemers zullen werkloos worden, vanwege verkeerde keuzes gemaakt van boven.

Reacties

antwoorden