Halo 5, voor wat het als een kwaliteit op zich tevreden heeft gesteld, werd niet op de juiste waarde geschat door de grote massa en dit is wat het wilde spreken Justin Robey, Director of Player Voice of 343 Industries.

Met het nieuwe hoofdstuk in ontwikkeling, Halo Oneindig, het softwarehuis zal de fouten uit het verleden niet willen herhalen, waardoor het het feit is nieuwe titel toegankelijker voor de massa zodat zelfs degenen die de serie met het vijfde hoofdstuk hebben verlaten met Oneindigheid kunnen terugkeren.

Dit zijn zijn woorden:

Met de release van Infinite zullen hoogstwaarschijnlijk de gebruikers die met Halo 5 zijn vertrokken terugkeren en daarom willen we er zeker van zijn dat mensen zich niet gedesoriënteerd voelen. "Desoriëntatie" is een van de dingen waarover mensen klagen in Halo 5.

Om deze reden zullen we ervoor zorgen dat er veel vlees in het vuur ligt voor de fans die de al lang bestaande serie waarderen, maar tegelijkertijd zal alles toegankelijk zijn voor de mensen die zullen terugkeren.

We weten hier dan ook geen raad mee Halo Oneindig, waarvan de releasedatum nog niet bekend is, maar we hopen echt dat het de serie terug zal brengen glories van het verleden.

Reacties

antwoorden