Little Lupins groeien, zowel voor de actie gedaan en voor de vindingrijkheid van het geheel. Een Franse jongen slaagde, met een simpele maar ingenieuze list koop een 4 PlayStation voor slechts 9-euro's eenvoudig door de streepjescode van de doos te veranderen.

Hoe? De 19enne nam de gloednieuwe console en hij woog het op een schaal die werd gebruikt om het gewicht van groenten te meten, waardoor een label ontstaat met de waarde van 9 euro. Toen hij eenmaal bij de automatische betaalautomaten was aangekomen, betaalde hij het royale bedrag en nam zijn nieuwe PlayStation 4 mee naar huis. Gierigheid en rechtvaardigheid, echter, wilde de jongen te koop heeft dezelfde console te 100 euro aangeboden om een ​​veilige dus zo winstgevend te krijgen, alleen om de volgende dag terug te keren in dezelfde supermarkt en herhaal dezelfde bewerking.

Deze keer ging het echter anders: zodra we een extra console wogen en het nieuwe label toepasten, gingen we naar de automatische geldautomaten hij werd tegengehouden door sommige griffiers dat ze het ding hadden opgemerkt, en het aldus aan de politie hadden gegeven.

De jonge Fransman werd daarom veroordeeld door de lokale politie a vier maanden met voorwaardelijk, het recht op in aanmerking komen voor een totaal van vijf jaar verliest: hebzucht dus, uiteindelijk, het heeft hem gekeerd.