Een speciale dag voor alle fans van de spookvangers. Een 35 jaar sinds de release van het eerste hoofdstuk, op youtube is een teaser-trailer van de volgende actie van de saga geüpload, 3 Ghostbusters!
Onverwacht, onverwachte, Ghostbusters 3 zal zeker op de juiste manier voor de fans om make-up je mond, vooral na de rampzalige en walgelijk Ghostbusters de 2016. Hier is de teaser-trailer een paar uur geleden gepubliceerd:


Een paar dagen geleden had Dan Aykroyd met veel uitspraken gedaan over de mogelijkheid van een nieuw hoofdstuk in de sage hereniging van de originele cast (inclusief Bill Murray, Sigourney Weaver, Ernie Hudson en Rick Moranis). Alles behalve Harold Ramis, helaas ontbreekt in de 2014.

Aan het einde van de trailer ook een indicatieve datum voor de uitgang: zomer 2020. Neo veertig, ben je klaar voor een duik in herinneringen ?! Wilde je een derde hoofdstuk? Denk je dat het een flop en / of een loutere handelsbeweging kan worden?

Reacties

antwoorden