Er waren eens de beste oude demonstratie: enkele promotionele cd's om op de meest verschillende manieren op te halen en een voorbeeld van een game te bekijken voordat je deze koopt.

Tegenwoordig kopen we tussen gametrailers, video-gameplay, previews en officiële video's een game die het bijna al kent, maar het is ook waar dat vaak alles op kunst zou kunnen worden gemonteerd en de eigenlijke game anders zou kunnen zijn. Gevaar waar we waarschijnlijk niet mee weglopen Hymne sinds de 1 februari (vanaf de 25 januari voor degenen die vooraf zijn besteld en de gebruikers EA / Origin Access) beschikbaar zijn, slechts een game demo.

Dit werd gedaan door BioWare met betrekking tot de spelers, zoals je kunt raden aan de hand van de woorden van Michael Gamble, Anthem uitvoerende producent:

Sommige mensen hebben me gevraagd waarom we een open demo van Anthem voorbereiden. Dit is waarom: je verdient hard geld. Games zijn een investering. We denken dat het daarom goed is dat je ze kunt proberen voordat je ze koopt. De hele campagne was gebaseerd op transparantie, we geloven dat Anthem leuk is om te zien, maar GEWELDIG om te spelen.

Hymne vanaf het begin leek het een geweldige game aan het eind van de maand hebben we de bevestiging of, laten we hopen niet, de ontkenning. Het is nog steeds leuk om dat te weten er zijn nog steeds mensen die de belangrijke demo's geloven, spelers de kans geven om een ​​spel uit te proberen voordat ze het moeten kopen.

Reacties

antwoorden