TellTale Games is nu slechts een geheugen en zal ook het platform zijn waarmee tot nu toe de hoofdstukken op pc werden gedistribueerd: Valve's Steam. Skybound Games ed epic Games hebben inderdaad aangekondigd dat de laatste twee hoofdstukken van The Walking Dead: The Final Season ze zullen alleen door de pasgeborene kunnen worden gekocht en kunnen worden gespeeld Epic Games Store.

Dus begint een oorlog van "exclusief", en aangezien we nog maar aan het begin staan, is de klap gemaakt door Epic Games echt belangrijk. Het softwarehuis wilde in ieder geval diegenen geruststellen die het hele seizoen op Steam kochten en beweerden dat alleen voor hen de laatste twee hoofdstukken op het Valve-platform kunnen worden gespeeld; alle anderen zullen gedwongen worden om ze te kopen en ze te spelen op de nieuwe Epic-client.

Met deze woorden de president van Interactive, Dan Murrayen de CEO van Skybound Games, Ian Howe, ze gaven commentaar op het ding:

Epic heeft bijgedragen aan de creatie van een groot deel van de geschiedenis van videogames. We zijn erg blij om samen te kunnen werken met de lancering van de Epic Games Store. Epic maakte meteen van de gelegenheid gebruik om met ons samen te werken om fans het volledige seizoen van Telltale's The Walking Dead: The Final Season te verzekeren.

Deze keuze zou degenen die de hele collectie op hun Steam-account wilden hebben kunnen ergeren, zonder dat ze gedwongen hoeven te worden om de laatste hoofdstukken op een ander platform te spelen, maar de economische macht van epic Games heeft de weg geëffend voor een sterke competitie met Steam, al met de enige The Walking Dead: The Final Season.

Reacties

antwoorden