Civilization VI, het meest recente hoofdstuk in de populaire stemrecht strategische ondertekening Firaxis, wordt nog steeds besproken. na een uitbreiding op andere platforms, het spel is terug naar een meer conventionele uitbreiding van de inhoud: Firaxis heeft inderdaad aangekondigd de tweede uitbreiding voor Civilization VI, gerechtigd Storm verzamelen.

Zoals de naam doet vermoeden, Storm verzamelen het zal vooral gericht zijn op het klimaat: de uitbreiding zal een reeks voorwaarden en gebeurtenissen introduceren met betrekking tot het ecosysteem, zoals natuurrampen van verschillende aard, en in het bijzonder, opwarming van de aarde en klimaatverandering gerelateerd aan menselijke activiteit in de gamewereld. Het goede nieuws is dat de speler ook nieuwe technologieën beschikbaar heeft staatsinrichting om de klimaatverandering te bestrijden.

Storm verzamelen dit is echter niet beperkt: uitbreiding introduceert ook acht nieuwe beschavingen, negen leiders en verschillende vervoers- en infrastructuuropties, zoals tunnels in de bergen, dammen en kanalen. De uitbreiding voegt ook toe nieuwe wonderen, nieuwe wijken, veranderingen in het spionagesysteem en nog veel meer. Onder de vele veranderingen is het goed om de aankomst van een equivalent van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (genoemd World Congress in het spel) en de mogelijkheid om te verkrijgen een diplomatieke overwinning. Ten slotte worden twee nieuwe historische scenario's geïntroduceerd, één gebaseerd op het Schlieffen-plan waarmee Duitsland viel België binnen en Noord-Frankrijk in de 1914, de andere op basis van de Zwarte Dood.

Storm verzamelen debuut de 14 februari 2019.

Reacties

antwoorden