Het succes van de geanimeerde serie van Castlevania su Netflix leidde de producent Adi Shankar om zijn visie uit te breiden. Shankar kondigde vrijdag aan dat hij begon met werken aan een tv-serie gewijd aan Devil May Cry, evenals aan het bevestigen van de vernieuwing van Castlevania voor een derde serie. Bovendien beweerde de producent ook dat zowel Castlevania als Devil May Cry het leven zullen schenken aan een multiversum, genaamd "Bootleg Multiverse".

Op dit moment is het alles wat we weten. Het is niet duidelijk of het op Netflix of elders aankomt. En terwijl de eerste geruchten zeggen dat het project geanimeerd zal zijn, bevestigen geen van de opmerkingen van Shankar het officieel.

Desalniettemin heeft de aankondiging van een Devil May Cry-show zeker veel opschudding veroorzaakt binnen de gaming-community.

Reacties

antwoorden