NIS Amerika aangekondigd dat Killer7 is nu beschikbaar op PC en sprak over alle veranderingen en de miglioramenti gemaakt. Volgens de ontwikkelaars zijn alle geanimeerde sequenties die zijn ontworpen bijgewerkt om zich aan te passen aan de nieuwe 16: 9-verhoudingen die door moderne schermen worden geboden.

Bovendien werd de hele game naar 60fps gebracht, behalve de laadanimatie, die bij 30fps werd achtergelaten.

We hebben ontdekt dat de toename van 60-frames tijdens de laadanimatie leidt tot ongewenste artefacten in elk ander frame, dus om het gevoel meer op het origineel te laten lijken, hebben we deze animatie geblokkeerd in 30 FPS. Uiteindelijk was ons doel om zoveel mogelijk delen van het spel bij te werken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de gameplay, en we wilden dit bereiken met de manier waarop het spel werd gepresenteerd en als geheel werd beleefd.

Kopers hebben verschillende opties om de verschillende sleutels opnieuw te configureren en het spel ondersteunt de muis vanaf het begin. Spelers kunnen ook snel verschillende Harman-tekens uitwisselen met de toetsen 1 naar 6 op het toetsenbord.

Last but not least zijn veel 2D-puzzels die oorspronkelijk in 4 zijn gemaakt: 3 opnieuw bewerkt in 16: 9 en veel 2D-items hebben bijgewerkte structuren aangepast aan de nieuwe 1080p-resolutie.

Reacties

antwoorden