Dat van de buit doos het is een nogal delicate kwestie waarover we de afgelopen maanden vaak hebben gesproken. Onder degenen die hen accepteren, degenen die hen veroordelen en degenen die ze gelijkstellen met gokken, blijven de prijzen gelden geld malen naar softwarewoningen die meer en meer microtransacties opnemen in hun titels.

De reden hiervoor? Gewoon omdat gebruikers blijven geld uitgeven om ze te kopen. Om te zeggen dat het hetzelfde is Ubisoft via een opmerking op Stoom: veel gebruikers klaagden in feite over het spel Stijgende proeven en de aanwezigheid van buitdozen, genaamd Gear Crates, en tussenbeide komen was van hemzelf een vertegenwoordiger van het softwarehuis.

Ubisoft heeft eerst duidelijk gemaakt hoe in het spel is het mogelijk om alleen cosmetische items te kopen en niets dat het leven gemakkelijker kan maken voor degenen die meer geld uitgeven. Later kwam echter alle oprechtheid van de vertegenwoordiger naar voren: de prijzenfondsen brengen sommige spelers ertoe om nog meer geld te besteden aan de basisprijs en dit is goed voor het bedrijf van software huizen. Verder doet Ubisoft gewoon wat de spelers lijken te vragen:

Als de spelers de prijsschalen niet meer kopen, zullen we ze in de toekomst niet meer in de spellen opnemen.

Een direct antwoord, dat eigenlijk aan het licht brengt een grote waarheid. De buitdozen zullen altijd bestaan ​​zolang er spelers zijn die zich willen onderscheiden online het kopen van huiden en kosmetische punten, naast zij die, om moeilijkere doelstellingen gemakkelijker te bereiken, geld liever uitgeven aan microtransacties.

Reacties

antwoorden