Er is ruimte voor een nieuwe console, of zo om het te bedenken Intellivision Entertainment, die officieel het nieuwe in deze uren aankondigde Intellivision vriend. De naam werd gekozen met de Italiaanse betekenis van "vriend", om een ​​gevoel van multiplayer te geven en te spelen in het bedrijf.

De console verlaat de 10 oktober 2020 en zal zich volledig richten op de economie en de afbeeldingen in twee dimensies: hoewel het verklaringen zijn die als een reclame kunnen worden beschouwd, kan Intellivision Amico hierop rekenen een reproductie van de 2D "beter dan PlayStation 4 en Xbox One kunnen doen, zonder de mogelijkheid om de 3D te reproduceren.

Deze nieuwe console zal spellen hebben met een ESRB-rating 10 + (over onze PEGI 7 +) of lager, met prijzen die van 2,99 naar 7,99-dollars gaan, Terwijl de kosten van de machine liggen rond de 149- en 179-dollars.

Intellivision zelf zal vele remakes van oude titels produceren, zowel uit het verleden, maar ook uit Atari en iMagic: deze omvatten Moon Control, Burgertime, Lode Runner, ToeJam en Earl, Spelunker en Pong. De toestemming om te publiceren op Intellivision Friend zal zeer streng zijn, met een beleid dat alleen games met een hoge kwaliteit accepteert en met hypothetische stemmen die van de 7 gaan om omhoog te gaan. Intellivision Friend heeft wifi-connectiviteit, ondersteuning voor HDMI, controller met gyroscoop, accelerometer, vibratie, microfoon en een touchscreen van een halve inch. U kunt ook een app downloaden op uw smartphone om het apparaat in een console-controller te veranderen.

Momenteel Intellivision vriend het wordt alleen verwacht in Amerika, maar het zal hoogstwaarschijnlijk ook naar Europa komen; meer details over de console zullen morgen onthuld worden.

Reacties

antwoorden