Slecht nieuws voor degenen die gretig hebben gewacht Days Gone, de Bend Studio-game die wordt verwacht voor de 22 februari van volgend jaar. Sony Interactive Entertainment heeft dat inderdaad aangekondigd de titel is uitgesteld tot de 26 in april voor "vermijd een overvolle periode

De vice-president van de marketingafdeling van Sony Interactive Entertainment America heeft dit aangekondigd, Asad Qizilbas:

Onlangs hebben we besloten om de Days Gone-uitgang van het drukke februari-venster naar de 26 2019 te verplaatsen in april. Het team is erg benieuwd om te zien dat Days Gone in handen is van de fans, maar dit zal een gelegenheid zijn om de game verder te verfijnen.

In februari zullen er inderdaad games van het kaliber zijn Resident Evil 2 Remake, Hymne e Metro Exodus, niet meegerekend de output van Koninkrijk Hearts III in januari zou het de spelers nog lang kunnen bezighouden.

We hopen op dit punt dat het wachten op Days Gone tot april betalen 26 ons terug met een uitzonderlijke titel.

Reacties

antwoorden