In de laatste dagen, de fans Sneeuwstorm zijn verrukt over het idee van een mogelijke aankondiging in verband met Diablo alle BlizzCon 2018.

Het begon allemaal toen Blizzard het BlizzCon 2018-programma publiceerde, inclusief een paneel met de titel Diablo: What's Next en die zal plaatsvinden na de openingsceremonie, wat over het algemeen groot nieuws betekent. Diablo was vorig jaar niet aanwezig bij BlizzCon en dus dacht iedereen dat Blizzard een belangrijk nieuws over de serie zou onthullen.

Blizzard, met een officiële aankondigingheeft echter de verwachtingen van de fans sterk verminderd:

De BlizzCon 2018 is er bijna en we hebben veel gezien over onze plannen voor Diablo tijdens de show. Dit zijn erg opwindende tijden - we hebben momenteel verschillende teams die aan verschillende Diablo-projecten werken en we kunnen niet wachten om je alles te vertellen ... wanneer de tijd rijp is. We weten waar velen van jullie op hopen en we kunnen alleen maar zeggen dat "goede dingen komen voor degenen die wachten", maar slechte dingen duren vaak langer.

We herinneren je eraan dat de BlizzCon 2018 wordt gehouden op 2 en 3 november.

Reacties

antwoorden