Molto bubbels in de pot voor Bethesda de laatste tijd, over de aanstaande komst van Fallout 76, maar ook anderen stemrecht krijgt de nodige aandacht. Het onderscheidt zich hiertussen Wolfenstein, The opnieuw op te starten van de oorspronkelijke FPS, waarvan het tweede hoofdstuk The New Colossus, 2017 werd uitgebracht in oktober. Over de toekomst van de serie gesproken, beweerde Bethesda absoluut opzettelijk ga verder met een derde hoofdstuk.

Pete Hines, de vice-president van marketing bij Bethesda, die onlangs ook de wil van het bedrijf heeft uitgesproken ondersteuning Fallout 76 voor altijd, vond de tijd om praat over een mogelijk derde hoofdstuk. Wil je het doen? Absoluut ja. Er zal een pauze zijn waarin de dev zich aan een ander zal wijden - om precies te zijn, ad een spin-off in dezelfde setting van de saga, getiteld Wolfenstein Youngblood. Dit hoofdstuk zou de rooster del opnieuw op te starten, die momenteel ook de prequel omvat Het oude bloed. Eenmaal uit Youngblood, het team zal terugkomen om zich aan te wijden Wolfenstein 3.

We hebben geen idee wanneer we de nieuwe aflevering van het hoofdverhaal te pakken kunnen krijgen, maar Wolfenstein Youngblood is relatief dichtbij: de game, die een coöperatie zal zijn ingesteld in de 80-jaren met de tweelingdochters van BJ Blazkowicz als protagonisten, zal worden uitgebracht in 2019.