Wanneer het wordt vrijgegeven, in november 2018, Fallout 76 zal ongetwijfeld vertegenwoordigen een grote verandering de stemrecht en voor Bethesda. Het zal inderdaad de eerste zijn Fallout geen enkele speler te zijn, maar een online RPG; en het zal niet beschikbaar zijn op Steam, blijft exclusief Bethesda.net. De ontwikkelaars zijn zich bewust van de implicaties en hebben ons gehouden om fans gerust te stellen, en beweerden dat de videogame wordt ondersteund "Voor altijd."

Om te zeggen dat het Pete Hines is, de tweede in het commando in de marketingafdeling van Bethesda, in een interview met Metro. Geconfronteerd met de vraag die onvermijdelijk bij alle videogames hoort "live-service ", dat wil zeggen hoe lang het spel zal worden ondersteund, antwoordde Hines dat honderdduizenden spelers ze blijven plezier hebben Fallout 4 e Skyrim respectievelijk vier en zeven jaar na hun vertrek, en dat Fallout 76 het zal ernaar streven hetzelfde te doen.

Hines onthulde ook dat in de 2008 een van de belangrijkste klachten van de spelers van Fallout 3 het betrof zichzelf de aanwezigheid van een conclusie: een einde waarboven men niet kon doorgaan. Destijds verholpen Bethesda met DLC die het einde verwijderde en toegestaan ​​om door te spelen, maar de media van vandaag laten meer verfijnde oplossingen toe.
Dat gezegd hebbende, Hines laat de deur open voor verdere wijzigingen aan de game, voor het geval de terugkoppeling van de spelers moest in een andere richting gaan.

La beta di Fallout 76 geeft spelers het volledige videospel en bevat een opslagfunctie. Fallout 76 vrijgegeven il 14 Novembre 2018 voor pc, Xbox One en PS4.

Reacties

antwoorden