Binnen een week, precies de 19 juli, de Dungeon-crawler ontwikkeld door Dodge Roll-spellen zal zijn enorme en langverwachte uitbreiding ontvangen Geavanceerde Gungeons en Draguns volgende week.

Volgens Dodge Roll zullen Advanced Gungeons & Draguns - de tweede grote update van het spel sinds de lancering op pc en PS4 in de 2015 - introduceren honderden nieuwe kamers in zijn pool met procedurele opmaak plus tientallen nieuwe wapens, objecten, vijanden en soorten munitie. Dit gaat gepaard met "honderden nieuwe, wilde synergieën" en vele andere elementen.

De uitbreiding was oorspronkelijk gepland voor release in de herfst van vorig jaar en Dodge Roll bood nog meer details op het moment van de aankondiging.

De focus van de update ligt op veranderingen in de gemeenschap, kwaliteit van leven en gemakskenmerken, honderden nieuwe en aanzienlijk krachtigere synergieën, een heleboel nieuwe wapens en items om wraak te nemen op de meest gehate Gungeon-bewoner, onze nieuwe baas. Uiteraard zullen er ook nieuwe kamers, NPC's, geheimen en een nieuwe mini-baas zijn.

Reacties

antwoorden