blijkbaar Nintendo hij begon met marketing Schakelaar met ten minste een van de beveiligingsdreigingen van de chip Nvidia Tegra opgelost.

Dit is een update van een hardware exploit identificeerbaar gedetecteerd in april, waardoor hackers om toegang tot het systeem waardoor bezorgdheid over de piraterij van auteursrechtelijk beschermde games op de console te krijgen.

Het rapport komt van de hacker van Nintendo Switch SciresM, die onlangs waarschuwde voor downloads van illegale games, onderstrepend Nintendo's harde lijn tegen dergelijke illegale downloads. Eigenlijk vindt het bedrijf het niet erg om de consoles permanent te verbieden met software die illegaal gekopieerd is door het Nintendo-netwerk.

SciresM schrijft dat een aantal schakelaars die momenteel op de planken zijn niet kwetsbaar voor het gebruik van de beroemde hardware Fusée Jelly en vermoedt dat Nintendo gebruik maakt van de iPatch System on chip Nvidia Tegra Overschakelen naar een nieuwe code in de boot ROM in te voeren, die de elimineert mogelijkheid om de USB herstel fout die hackers toegang had tot eerder te hebben.

Hij vervolgt dat de oude 4.1.0-firmware nog steeds vatbaar is voor een ongekende functie die hij zelf heeft ontwikkeld (die deja vu definieert).

Blijkbaar een aantal van de nieuwe eenheden werden verscheept in de vorige versie van de interface 4.1.0, waardoor veel kwetsbaar voor hackers Switch gebruik van deze fout, zolang ze niet zijn bijgewerkt naar versie 5.x interface.

Reacties

antwoorden