We wisten dat het de hoofdpersoon van Nintendo's E3 zou zijn en dus was het (misschien te veel): het nieuwe Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch is de realiteit!

Het nieuws is veel, vooral onder de motorkap, met een andere fysica, een preciezere hitbox en een aantal gewijzigde movesets, maar het belangrijkste nieuws waarop hij wilde wedden, zelfs Nintendo zelf de terugkeer van alle personages verscheen nooit in een hoofdstuk van Smash, van N64 tot Wii U.

Maar er zijn ook nieuwe inzendingen, ook al zijn er op dit moment maar twee: een daarvan is deFlauw idee Splatoon 2, iets dat al bekend was tijdens de onthulling van Super Smash Bros., terwijl de andere de langverwachte is Ridley, aartsvijand van Samus Aran van Metroid.

deze Super Smash Bros. Ultimate het lijkt echt het definitieve hoofdstuk te zijn, zowel voor roosters als voor uitvoeringen, gezien i 1080p en 60fps in de gekoppelde modus e 720p en 60 fps in draagbare modus.

De release van de game is helaas nog steeds ver weg, December 7 2018, maar we kunnen nu al wachten om te kunnen vechten met alle belangrijke Nintendo-personages (en niet) in de videogamewereld.

Reacties

antwoorden