Na zijn terug als een bordspel, Resident Evil 2 bereidt zich voor om opnieuw te reanimeren uit de onderwereld, deze keer in een nog spectaculairder. je was een van de grootste en goed ontvangen verrassingen tijdens de Sony-presentatie op E3, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom: Resident Evil 2 keert in januari terug naar het podium 2019, met een speciale remake. En om dit goede nieuws nog beter te maken, wordt bevestigd dat de remake het is geen exclusief PS4, zoals in het begin werd gevreesd - zal ook op Xbox One en pc belanden.

Capcom heeft bevestigd dat de drie versies zal op hetzelfde moment verschijnen, en dat de Xbox nog meer verbeteringen voor degenen die op de Xbox One X. spelen U kunt een soortgelijke sprong voor degenen die op PS4 Pro spelen verwachten, hoewel de details van deze extra verbeteringen zijn nog niet onthuld zal omvatten.

Als je ongeduldig bent voor de remake van Resident Evil 2, of gewoon nieuwsgierig bent om te zien hoe het eruit ziet, ziet het eruit een console van de laatste generatie, je kunt genieten deze prachtige screenshots die de remake en het origineel vergelijken.

De remake van Resident Evil 2 is beschikbaar de januari 25 2019 voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

antwoorden