Metro: Exodus was recent teruggekeerd aan het begin van de 2019, en het wachten is nog moeilijker te verteren dan Deep Silver ons heeft laten zien een lange preview van de wereld die ons te wachten staat in deze nieuwe titel. Het is niet langer de claustrofobische van de tunnels, maar ze zijn er welen ruïnes van de verdwenen wereld, ondergedompeld door de sneeuw.

Dit is wat we zien in de preview van de E3-game, waarin we een van de eerste verkenningsgebieden van de setting van Exodus. In het voorbeeld maak je je een weg door de toendra, met achterlating van de grootstedelijke tunnels die de serie zijn naam gaven. De video werpt licht op de mechanica van vechten, stealth en knutselen, en toont een land zo breed als desolaat en leeg (behalve de mutante visnatuurlijk).

De video duurt zeventien minuten. Je kunt het hier volledig zien:

Metro: Exodus zal uitkomen nen de eerste vier maanden van de 2019 op pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

antwoorden