Na het tonen van een trailer op het Microsoft-podium, Bethesda onthulde meer details over Fallout 76 tijdens haar conferentie. De game speelt zich af in de heuvels van West Virginia, en de speler zal een van de eersten zijn die opduikt in Wasteland na de nucleaire holocaust. Het is daarom een ​​prequel voor de andere games en zal, volgens wat Todd Howard heeft gezegd, een kaart hebben die vier keer groter is dan die van Fallout 4.

De 76 Vault werd gebouwd om de drie eeuwen sinds de geboorte van de Verenigde Staten te vieren en de protagonist werd gekozen om de kluis in te gaan om te wachten tot de dag om het oppervlak te heroveren.

Het spel zal worden verdeeld in zes verschillende gebieden met verschillende uitdagingen en beloningen, het zal ook mogelijk zijn om nieuwe wezens van woestenij onder ogen te zien.

Maar het echt innovatieve element is dat Fallout 76 is volledig online (Howard verzekert dat het nog steeds mogelijk zal zijn om alleen te spelen). Het idee van een overleving open wereld hij kwam vier jaar geleden naar Bethesda, toen hij begon te werken aan een multiplayer van Fallout. Howard beschreef het als een 'softcore'-overleving, waarbij de dood niet betekent dat alle vooruitgang verloren gaat.

De game heeft dedicated servers, maar er zal geen selectie van servers door de speler zijn, met een aantal gelijktijdige spelers in de volgorde van "tientallen".

De keuzes van de spelers zijn erg belangrijk, zodat spelers kunnen beslissen wie de helden zijn en wie de slechteriken zullen zijn.

De constructie van de Fallout 4-bases zal terugkeren, het verwerven van grotere betekenis om een ​​basis te bouwen en het te verdedigen met andere spelers.

De game wordt uitgebracht op 14 November 2018 op Xbox One, PS4 en pc. Bethesda voegde eraan toe dat het nog jarenlang zal worden ondersteund.

Reacties

antwoorden