Tijdens de Pokémon-presentatie, die werd bijgewoond door vertegenwoordigers van Nintendo, The Pokémon Company, Game Freak en Niantic Labs, die vandaag in Japan werd gehouden, werden de nieuwe titels in de serie aangekondigd, die je kunt lezen op volgende link, samen met nog een kleine game genaamd Pokémon Quest.

Pokémon Quest is een spel met personages uit de regio Kanto die op een nieuwe locatie wonen Tumblecube Island. Het is een gratis spel, alles in voxel-stijl, waarbij je maximaal drie Pokémon bij je kunt hebben. Je kunt Power Stones met personages gebruiken om hun mogelijkheden te beïnvloeden. Zo wordt een Charmeleon die een krachtige steen die haar 144 bevestigingspunten toe en draagt ​​bij aan% van HP herstel 6,0 uitrust. Tijdens je verkenning kun je nieuwe Pokémon vangen, items vinden en wilde Pokémon bestrijden.

Pokémon Quest is al verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop en zal eind juni op Android- en Apple iOS-apparaten arriveren.

Reacties

antwoorden