de app Steam Link di Klep Het is ontworpen om een ​​mobiel apparaat op dezelfde manier te bedienen als een Steam Link, waardoor gebruikers pc-games via de telefoon kunnen verzenden via WiFi. Valve stelde dat de app het was al goedgekeurd door Apple maar het werd met terugwerkende kracht geblokkeerd en het beroep werd verworpen.

Op maandag 7 mei keurde Apple de Steam Link-app goed voor distributie, terwijl woensdag 9 May Valve app-nieuws uitbracht. De volgende ochtend herriep Apple de goedkeuring door commerciële conflicten te citeren met de app-richtlijnen die naar verluidt niet waren gemaakt door het oorspronkelijke beoordelingsteam.

Valve deed een beroep op het feit dat veel vergelijkbare streamingprogramma's in de App Store bestaan, maar werden geweigerd:

Uiteindelijk werd dit beroep afgewezen door de Steam Link-app voor iOS geblokkeerd te laten door publicatie. Het team heeft vele uren aan dit project en aan het goedkeuringsproces besteed, dus we zijn duidelijk teleurgesteld, maar we hopen dat Apple de beslissing in de toekomst zal heroverwegen.

Apple heeft in het verleden app-beslissingen veranderd, meestal onder druk van de publieke opinie, zoals annulering van geblokkeerde apps als gevolg van controversiële politieke kwesties.

Reacties

antwoorden