De horror komt ook Nintendo Switch met een van de beste games van de 2017 en het hoofdstuk dat, volgens de algemene opinie, erin is geslaagd om een ​​saga te laten herleven die al te lang in de afgrond was gebleven: we hebben het hier over Resident Evil 7 dat, op de Japanse hybride console, zal komen in de vorm van "wolk".

Capcom in deze uren heeft inderdaad de komst aangekondigd van Resident Evil 7 Cloud op Nintendo Switch, momenteel alleen in Japan, die op basis van de software house-servers alle bezitters van de console in staat stelt om te spelen waar ze maar willen, min of meer. Zoals je wel kunt raden, heb je een alomtegenwoordige internetverbinding nodig: je kunt het in feite downloaden een client van 45 MB gratis spelen voor ongeveer 15 minuten en koop dan voor 2000 yen (ongeveer 15 euro) een abonnement vanaf 180-dagen waarmee je het hele spel kunt spelen.

Voorlopig is er nog geen sprake van een mogelijke aankomst in Europa en de Verenigde Staten, terwijl in Japan Resident Evil 7 Cloud op eShop zal landen Moge de 24. Dit zou zeker een uitstekende truc kunnen zijn om Nintendo Switch-spellen te 'omdraaien' die te zwaar zijn voor de console, maar we moeten ook toegeven dat dit verschillende problemen kan veroorzaken, zoals lag of niet genoeg bandbreedte om beter te spelen.

De toekomst van entertainment zal worden gestreamd en we zullen meer cloud-games moeten verwachten, vooral op Nintendo Switch of dit Resident Evil 7 zal het een geïsoleerd geval zijn?

Reacties

antwoorden