Dark Souls Remastered komt deze week uit, en zo lijkt het De beruchte stad - een gebied, in feite, berucht en bekend om de continue druppels in de framesnelheid, het draait om 60FPS beide aan Playstation 4 die van Playstation 4 Pro.

Digital Foundry Hij kreeg een exemplaar van de PlayStation 4-game en merkte dat Dark Souls Remastered zonder enige vertraging bij 60 FPS werkt en de pacing-problemen volledig zijn opgelost.

Optimalisatie voor PS4-systemen staat centraal in verandering. De speelbaarheid van de 60 FPS-titel is het grootste voordeel van de remaster.

Digital Foundry concludeerde dat dit werk "een positief teken is voor PS4-gebruikers". Kortom, eindelijk heeft From Software het goed gedaan in de game, dus we wachten af ​​om te zien hoe de Nintendo Switch-versie wordt uitgevoerd, uitgesteld en ontwikkeld door een extern team.

Reacties

antwoorden