Het is waarschijnlijk een van de meest verwachte games, voor degenen achter de ontwikkeling (een zekere Hideo Kojima), vanwege de halo van het mysterie dat eromheen circuleert, of omdat we op dit moment nog geen echte gameplay van Death Stranding.

Maar misschien is de tijd gekomen, althans dat is wat we hopen, en Kojima voedt het wachten met a tweet waarin hij de aanwezigheid van de exclusieve PlayStation 4-titel van de E3 2018 "aankondigt": de desktop van zijn pc laten zien, ironisch genoeg dat hij voor sommige problemen "windows" moest gebruiken in plaats van "apple" om een ​​video te bewerken, het is duidelijk te zien het pictogram van wat de nieuwe trailer voor de game wordt.

De aanwezigheid van Death Stranding bij E3 2018 lijkt het op dit moment heel voor de hand liggend; de hype en de nieuwsgierigheid zijn nu torenhoog en we hopen dat deze keer Hideo ons iets van het echte spel zal laten zien, we kunnen niet voor altijd van trailer in CG leven.

Reacties

antwoorden