Hoewel het slechts geruchten zijn, is het al enige tijd dat we erover horen PlayStation 5, met zelfs de eerste hardwarespecificaties die de console zou hebben, van één nieuwe Xbox en misschien een verbeterde versie van Nintendo Switch, ik secondo Matt Pettit, producent van de videogame Defiance 2050, voor het zien van de volgende generatie consoles zal nog steeds veel kosten.

Dit zijn zijn woorden, gerapporteerd door Gamingbolt:

Voor de huidige generatie consoles hoop ik dat dit langer zal duren, zodat de beschikbare rekenkracht volledig benut kan worden. De volgende generatie consoles moet innovatie brengen. We hebben momenteel Xbox One X en om een ​​ware sprong in de gamewereld te maken, moeten technologieën innoveren, iets aanbieden dat niet alleen een technische doorbraak is.

Om deze reden geloof ik dat deze generatie consoles langer meegaan dan de vorige, en dit is uitstekend voor degenen die zich ontwikkelen.

In tegenstelling tot wat we hebben gezien bij de overgang van PlayStation 3 / Xbox 360 naar PlayStation 4 / Xbox One, om nog te zwijgen van de verbeterde Pro- en X-versies, de volgende generatie consoles zou een opvallende prestatieverbinding moeten markeren, dat zal alleen mogelijk zijn in een lange tijd, althans volgens de woorden en verwachtingen van Matt Pettit.

Reacties

antwoorden